top of page

Ervaringen

Anoniem (lymfedrainage behandeling 1 week na liposuctie)

"Ik wil je even laten weten dat de behandeling van gisteren mij erg goed gedaan heeft. Ik heb rond een uur of 18.00 mijn pak uitgedaan en het in de was gegooid en ben gaan douchen (mocht eigenlijk niet maar toch gedaan) Ik ben gisteren 3x naar het toilet gegaan voor nummer 2 ;-) En heel veel geplast.

Vanmorgen weer mijn pak aangedaan en ik kreeg hem zelf aan terwijl ik stond. Mijn buik is ook al een stuk platter. Ik ben super blij."

Lucy

"Karin stelt je op je gemak en is belangstellend naar je gezondheid; samen met jou probeert ze een passende behandeling te vinden. Ze is met afspraken maken heel flexibel. Ik voel me na een massage bij haar altijd beter!"

Sophie

"2 jaar geleden ben ik gevallen, ik brak hierdoor helaas mijn hand (metacarpaal dig 4). Het was een lelijke schuine breuk waardoor mijn vinger korter is geworden en ik kon mijn ringvinger niet meer kon strekken, alleen met heel veel kracht. Ook was ik de ongelukkige dat ik dystrofie kreeg aan mijn hand, de meest pijnlijke gedeelte waren mijn pink,ringvinger en middelvinger. Tijdens mijn gips periode had ik soms al ondraaglijke pijn, gips werd 2x vervangen maar de pijn bleef aanwezig. Ik heb nooit gips gehad dus dacht dit hoort er waarschijnlijk bij. Na 6 weken mocht het gips eraf, breuk was acceptabel maar niet mooi. Ik kreeg ondraaglijke pijn, zelfs als er een zuchtje wind langs mijn hand ging. De tranen sprongen spontaan uit mijn ogen. Huisarts gekeken en dit constateerde waar ik al bang voor was- dystrofie. Naar de revalidatie arts en ik onderging een lange weg met fysiotherapie en ergotherapie, met heel veel pijn (nieuwe therapie voor dystrofie met de naam pijntherapie) nou dat was het ook echt. Functieverlies, krachtverlies en pijn moest ik mee gaan leren leven. Pijn 2 jaar altijd aanwezig, het 2de jaar werd de pijn minder met een pijnscore van 7 of 6.

21-12-2015 benaderde ik Karin daar ik door mijn rug was gegaan op mijn werk. Tijdens de behandeling ging er veel gebeuren in mijn lijf maar ook mijn hand, deze werd eerst heel koud en veel pijn, maar de hand werd warmer en dat hield 2 uur aan, ook mijn ringvinger kon ik strekken zonder veel moeite, heel apart gevoel en een jubel stemming.

Rugpijn was zo erg met uitstraling dat Karin toch adviseerde naar de huisarts te gaan. Advies toch fysio, zat tegen een hernia aan. Karin vroeg mij of ik mee wilde werken ivm haar opleiding, dystrofie en lymfedrainage. Natuurlijk wilde ik dat, dacht terug aan de 2 pijnvrije uren en rechte vinger.

Bij elke behandeling werd mijn hand warmer en de pijn werd aanzienlijke minder, pijnscore 1-2 en een vinger die ik kon strekken. Na 2 jaar een hand die weer bij je lichaam hoort, 2 jaar lang dit gevoel niet gehad.

Ik ben nu bezig om te leren mijn hand weer te gaan gebruiken zoals het hoort en niet alleen mijn duim en wijsvinger, hopelijk gaat de kracht en functie hierdoor ook vooruit.

Helaas kan ik hier nog geen antwoord op geven, ik ben hier net aan begonnen om daar op te gaan letten.

Ik ben zeer positief over de behandelingen bij Karin, de manier waarop ze omgaat met je klachten (het gevoel hebben dat je klachten serieus genomen worden), voelde mij op mijn gemak en ontspannen bij haar. Ook de wijze van behandelen kan ik zeker aanbevelen. Een dikke 10 voor Karin.

Lymfedrainage is voor mij een geweldige therapie voor de klachten die ik heb en had.

Iedereen om mij heen moet het ook elke keer horen en zien, na 2 jaar een rechte vinger en pijnvrij hoe geweldig is dit. Het heeft zo moeten zijn dat ik Karin benaderde ivm mijn rug.

Klein verslagje van een gelukkig mens."

Wat zijn uw ervaringen met

KR Bodywork? Laat het weten! U ontvangt dan bij uw eerst volgende behandeling 10% korting!

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page