KR Bodywork

Massage en sportverzorging Karin Riekwel

Blog

weer aan het leren....

Geplaatst op 27 maart, 2017 om 5:10
Er moet weer eens een nieuwe blog komen. Maar ja ik ben zo druk.... Nu ga ik het echt doen! Al weer een poosje ben ik bezig met de cursus voetreflexmassage. Hierbij worden via de reflexpunten op de voeten die corresponderen met de organen en andere systemen in ons lichaam klachten behandeld. Het klinkt misschien wat vreemd als je er niet mee bekend bent maar dat is het zeker niet hoor. het is een hele fijne en mooie aanvulling van massage- en lymfedrainagebehandelingen. Omdat ik zoveel mogelijk mensen de kans wil geven het eens te proberen, en ook om veel te kunnen oefenen is er nu een GEWELDIGE KENNISMAKINGSAANBIEDING. Tot 01-05-2017 voetreflexmassage (50-60 minuten) voor maar 20 euro! Nieuwsgierig geworden? bel snel en maak een afspraak....Vol=vol dus aarzel niet te lang! Ontspannen groeten, Karin KR Bodywork

Categorie├źn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

1 Comment

Antwoord Mieke van der velden-Volkman
6:38 op 22 april, 2017 
Goedemidddag heeft u nog plaats voor de kenningsmakingsaanbieding voor de voetreflexmassage ? Mijn voeten hebben beide last van veel eelt. Ik heb een afspraak bij mijn Pedicure op 10 mei. Ik hoor het graag. Vriendelijke groeten Mieke